Jasper Hendriks

Nederlands Jeugdkampioen Sabelschermen

Jasper werd geboren op 1 juni 2005 in Apeldoorn. Toen hij als 7-jarige jongen naar de Olympische Spelen keek, werd zijn aandacht getrokken door het onderdeel schermen. Zijn interesse was gewekt. Ongeveer een jaar later stond Jasper voor het eerst op de schermbaan en zette hij zijn eerste stappen richting zijn huidige carrière.

Jasper Hendriks schermen
Jasper Hendriks
KMR 5709 2 bewerkt heel
talent

Insolution is continu bezig om zijn eigen prestaties te verbeteren en wil daarmee ook de prestaties van anderen een boost geven. Daar ligt een mooi parallel tussen Insolution en topsport. In dit kader werkt Insolution samen met jonge talenten die we ondersteunen om hun prestaties verder te ontwikkelen. Onlangs zijn we een sponsorprogramma gestart met een 4-tal topsporters. Wij steunen deze sporters met onze hoogwaardige producten zodat zij hun prestaties kunnen verbeteren en wij kunnen monitoren hoe onze zolen presteren onder extreme omstandigheden. Met elkaar hopen onze producten nog beter te kunnen maken.

Nick Marsman

Nederlands Kampioen op de 3000m steeplechase

Nick Marsman werd geboren op 21 december 1997 in Ommen. Vanaf zijn 13e jaar is hij serieus gaan hardlopen. Dit deed Nick bij ACO van Elderen, de atletiekvereniging in Ommen. Als snel bleek dat hij talent had voor deze tak van sport. 

Nick Marsman Collage Nick Marsman start
Nick Marsman hardlopen