LFT 034
Scanners4

2D-voetscanner

De 2D-voetscanner stelt u in staat om snel en schoon een statische afbeelding van beide voeten tegelijk te maken. Het maken van een voetscan duurt slechts 10 seconden (ideaal voor kinderen) en wordt direct aangestuurd vanuit onze centrale software. Vervolgens kunt u maten, lengte en hoeken meten en probleemgebieden markeren die extra aandacht vragen bij de productie van de op maat gemaakte inlegzool.

Met onze 2D-voetscanner kunt u als medisch specialist zeer nauwkeurig de lengte en breedte van de voeten meten (x- en y-coördinaten). De 2D-voetscanner maakt gebruik van een CCD-processor die in staat is om bepaalde diepte te zien, waardoor een scan van hogere kwaliteit wordt gemaakt. De waarden die uit de voetscan naar voren komen, zijn dan ook zeer accuraat en betrouwbaar. Via onze software kunt u op de scan exact intekenen waar de probleemgebieden zich onder de voet bevinden. Deze data kunt u gebruiken om de op maat gemaakte 2D-inlegzool te modelleren.

Onze 2D-voetscanner ondersteunt een groot aantal besturingssystemen, waaronder Windows 8 en 10, en is altijd uitgerust met de laatste updates. De maximale belasting bedraagt 200 kg.