MC Insolution Nijverdal 040 verkleint

INNOVATIE

Innovatie is één van de hoekstenen van de groep. Met ons eigen software- en hardware-ontwikkelteam zijn we op zoek naar continue verbeteringen en state-of-the-art oplossingen. Dit doen we niet alleen. We hebben een aantal strategische partners aangetrokken die ieder afzonderlijk toonaangevend zijn in hun branche (of vakgebied). Als de oplossingen die er in de markt aanwezig zijn niet voldoen aan onze eisen en wensen, ontwikkelen we die zelf. Door deze mogelijkheid zorgen we ervoor dat we flexibel blijven en kunnen meebewegen met de snel veranderende markt.

MC Insolution Nijverdal 047

Innovatieve toolhead GO Printer

GO is een Plug & Play oplossing voor iedere voetspecialist. Gewoon met een druk op de knop laadt u, uw orders in en de printer doet de rest. U heeft daarnaast nog de keuze om de geprinte therapiezool te voorzien van een mooi afdekje met uw logo. Maar in principe is dit niet nodig. De 3D-printer is volledig modulair opgebouwd, dat houdt in dat er in de toekomst modules zullen verschijnen waarmee de 3D-printer uit te breiden is.

De plek waar de software, printer en filament bij elkaar komen is bij de eigen unieke toolhead. De toolhead bevat tevens een aantal slimme features die er onder andere voor zorgen dat de printlagen anders dan met een traditionele 3D-print methode op elkaar gelegd worden. Hierdoor ontstaat een homogeen oppervlak wat er niet alleen strak en egaal uitziet, maar ook nog eens vele malen sterker en sneller te printen is.