MC Insolution Nijverdal 031 verkleint

Insolution Go One 3D-printer

Zeg vaarwel tegen traditionele gefreesde inlegzolen! Onze geavanceerde 3D-printer is speciaal ontworpen om medische inlegzolen te vervaardigen met ongeëvenaarde precisie en efficiëntie, wat een revolutie teweegbrengt in de orthopedische industrie.

Unieke gekantelde toolhead: In tegenstelling tot conventionele printers bouwt onze innovatieve gekantelde toolhead de inlegzolen van voren naar achteren, waardoor een naadloze, homogene afwerking wordt gegarandeerd zonder zichtbare 3D-geprinte "eilanden". Ervaar superieure kwaliteit als nooit tevoren!

Geavanceerde sensoren: Uitgerust met de modernste sensoren, waaronder versnellingsmeters, compenseert onze printer de resonantie van machines, waardoor bliksemsnelle afdruksnelheden mogelijk zijn zonder dat dit ten koste gaat van de nauwkeurigheid. Bovendien wordt elke binnenzool, dankzij een nauwkeurige bedafstandssensor, op de perfecte afstand van het bed geprint, waardoor optimale resultaten worden gegarandeerd.

Efficiënt ontwerp: Om de bewegende massa te minimaliseren en het printen op een transportband te vergemakkelijken, is onze gereedschapskop rechtstreeks aan een z-as bevestigd, waardoor traditionele bedbewegingen overbodig worden. Ervaar een soepelere bediening en verbeterde veelzijdigheid!

Door de gebruiker verwisselbare toolhead: Maximaliseer de uptime met ons door de gebruiker verwisselbare toolhead-ontwerp. Elke printer wordt geleverd met een reservekop, waardoor een naadloze werking en minimale uitvaltijd in geval van fouten worden gegarandeerd.

Handig transportsysteem: Met ons geïntegreerde transportsysteem worden bedrukte inlegzolen moeiteloos uitgeworpen in een opslagcontainer aan de onderkant van de printer. Zeg hallo tegen gemak en efficiëntie!

Slim filamentbeheer: onze printer is uitgerust met intelligente filamentbeheermogelijkheden, die het filamentgebruik nauwkeurig volgen en filamentstoringen in realtime detecteren. Blijf op de hoogte en houd de controle tijdens het drukproces!

Uitgebreide filamentcapaciteit: onze printer beschikt over de mogelijkheid om filamentspoelen van 4,5 kg te verwerken, waardoor langere printsessies met minder onderbrekingen mogelijk zijn. Zeg vaarwel tegen het veelvuldig wisselen van spoel en hallo tegen ononderbroken printen, zelfs in het weekend. Ervaar het ultieme gemak en efficiëntie in orthopedische productie!

Ervaar de toekomst van orthopedische productie met onze baanbrekende 3D-printer. Ga met ons mee en geef stap voor stap vorm aan een wereld waarin precisie en innovatie samenkomen.